Vara căpșunilor

Începutul de vară îl dedicăm căpșunilor. Fructe dulci-acrișoare, pline de vitamine și extrem de gustoase. Ba chiar preferatele multor oaspeți care ne trec pragul, dar și ale noastre. De aceea am creat un meniu dedicat lor, cu deserturi și băuturi în care aroma lor este bine evidențiată. Așadar, vă așteptăm la BRICKS să ne bucurăm împreună de bucuria căpșunilor. Veți afla împreună cu noi că nimic nu e mai bun decât un Strawberry Mojito în răcoarea Someșului. Iar pentru cei care nu consumă alcool, am pregătit și o Limonadă cu căpșuni, un Fresh de căpșuni și portocale, dar și Strawberry Cooler, băuturi de vară, aromate și gata să răcorească orice degustător.

Deliciile din categoria desert rămân totuși cea mai bună variantă de a pune în evidență dulceața și aroma căpșunilor: fie că vreți să vă răcoriți cu o porție de Cremă de iaurt cu căpșuni sau un Cheesecake cu căpșuni, fie că vreți să savurați o porție de Clătite cu ricotta și căpșuni, noi suntem pregătiți să vă îndeplinim dorința. Trebuie doar să ne treceți pragul și să alegeți ce doriți din meniul dedicat fructelor proaspete.

Poftă bună!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>