Masa de prânz: 25 – 29 mai

Cu căldura de afară ne-am convins că vine vara. Așadar, ne adunăm la prânz pe terasă (cât sunt locuri, apoi trecem înăuntru unde e răcoare și bine) și savurăm meniul special al săptămânii. Ușor, delicios, rapid și de neratat, meniul nostru de prânz e în ton cu vremea de afară și promite un răsfăț al papilelor. Ca de fiecare dată, două sugestii pentru combinațiile din această săptămână:

Gustare + Preparat de bază

Supă minestrone. O plăcere italiană plină de vitamine și arome proaspete de vară. Una dintre supele ideale pentru această perioadă, sățioasă și nutritivă, minestrone e un răsfăț aparte.

Fusili cu legume și telemea. O porție de paste la vremea ei face minuni. Mai ales dacă e vorba de o combinație atât de simplă și de delicioasă precum fusili cu legume și telemea. Un fel principal ușor, de vară, cu vitamine și culori ce îmbogățesc frumos farfuria.

Preparat de bază + Desert

Piept de pui cu sos de soia, susan și cuscus. Un prânz cu influențe asiatice, cu arome simple, dar armonios îmbinate în farfurie. Sățios și delicios, ce putem să ne dorim mai mult?

Înghețată asortată cu frișcă și sos de ciocolată. Un desert pe măsura răsfățului. O porție sănătoasă de înghețată, cu frișcă și ciocolată, un trio minunat pentru un final de prânz.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>