Masa de prânz: 18 – 22 mai

Nu ne despart prea multe zile de vară și de o nouă rutină pe care o așteptăm cu drag: prânzul pe terasă. Pe marginea someșului, cu soarele pe cer și preparate pline de vitamine și răcoare. Cu puțin noroc, ne apucăm din această săptămână de astfel de exerciții și îmbinăm un prânz delicios cu vremea bună de afară.

Dacă nu sunteți încă inspirați în combinații posibile alte preparatelor din meniul nostru de prânz al acestei săptămâni, vă venim în ajutor cu două idei:

Gustare + Preparat de bază 

Salată de varză roșie cu semințe: O salată crocantă, delicioasă, plină de vitamine și de arome subtile ce se îmbină frumos în farfurie. Colorată, de vară, salata de varză roșie cu semințe e un început ideal pentru o masă alături de prieteni, colegi sau familie.

Chifteluțe marinate cu piure de cartofi: Ne place să ne jucăm cu formele clasice și gusturile noi, așa că vă invităm la o porție de chifteluțe marinate, delicioase, surprinzătoare, ce se însoțesc perfect cu un piure de cartofi fin și mătăsos, așa cum stă scris în toate cărțile de bucate.

Preparat de bază + Desert

Piept de curcan cu ghimbir și orez: Curcanului îi stă bine îmbrăcat în arome asiatice, iar orezul e cel mai bun însoțitor pentru astfel de gusturi. Fraged și suculent, pieptu de curcan e învelit într-o multitudine de arome în fruntea cărora stă ghimbirul – aproape citric, aproape picant, extrem de sănătos și de versatil.

Lapte de pasăre: Unul dintre deserturile copilăriei ce merge mână în mână cu vara. Nori pufoși de albuș într-o supă dulce, delicioasă.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>