Masa de prânz: 14 – 17 aprilie

De acum au trecut și sărbătorile peste noi, așa că revenim la cratițe și cuptoare, pregătiți să vă oferim din nou cele mai delicioase preparate în atmosfera primitoare de la BRICKS. Reluăm și obiceiul meniului de prânz, căci așa ne-am (și v-am obișnuit) și n-ar fi bine să renunțăm la el. Așadar, cu o zi în minus pe săptămâna aceasta vă invităm să luați prânzul cu noi și să degustați preparate numai bune pentru miezul zilei. Tradiționalele recomandări:

Gustare + Preparat de bază

Ciorbă de perișoare. Cu găluște fragede, delicioase, într-o supă savuroasă și plină de arome, ciorba noastră e numai bună pentru a mai scăpa de mieii care ne-au tot urmărit de paști.

Penne cu bacon, ciuperci și sos alb. Bacon, ciuperci și sos alb sunt trei ingrediente care merg împreună în orice preparat. Am decis să le servim simplu, alături de o mână de penne al dente. A ieșit ceva bun și ușor, o continuare potrivită unui meniu de prânz.

Preparat de bază + Desert

Piept de curcan cu sos de portocale și orez. Curcanul, cel mai mândru dintre păsări, e și cel mai ușor de consumat. Are carnea fragedă, delicioasă și voluptoasă, ba chiar aproape dulceagă. De aceea sosul de portocale o echilibrează perfect și-i stă alături ca partener de gust. Orezul e neutru, dar e bun ca bază pentru astfel de arome.

Cremă caramel. Oricât cozonac și pască ați mâncat de Paști, crema caramel nu va fi niciodată un surplus ca desert. E delicioasă, răcoritoare și bună în orice moment al zilei. Mai ales la final de prânz.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>