Masa de prânz: 16-20 martie

Pe măsură ce intrăm în primăvară ne amintim cât de bine e la soare și ne dăm seama cât de mult ne-a lipsit căldura și vremea asta plină de zâmbete. În sfârșit vedem niște pete de culoare și ne pregătim să stăm pe terasă până seara târziu și să savurăm cele mai bune preparate. Dacă până la terasă mai este puțin, de partea cu preparatele ne ocupăm în fiecare zi, nu doar în meniul a la carte, dar și în cel de prânz. Așadar, o săptămână nouă, noi posibilități de a combina o serie de preparate destinate prânzului:

Gustare + Preparat de bază

Supă de pui cu tăiței. Unul dintre cele mai potrivite preparate pentru un început de prânz pe cinste. Nu există moment în care să credem că o supă de pui n-ar merge perfect, tocmai pentru că licoarea asta cu tăiței e atât de delicioasă, nutritivă și potrivită oricărui gust încât o mâncăm cu plăcere oricând, chiar dacă îi știm gustul (cu mici alterații) încă din copilărie.

Rulou de pui cu ciuperci și varză roșie călită. O îmbinare ce are la bază puiul înnobilat de ciuperci și varză. Arome ce merg mână în mână și asigură un prânz complet și delicios.

Preparat de bază + Desert

Cotlet de porc cu sos de bacon și cartofi Ana. Dacă tot e primăvară ne putem apuca de mișcare serioasă, iar pentru asta avem nevoie de un prânz ceva mai bogat. Cotletul de porc cu sos de bacon e o explozie de arome ce-aș așteaptă iubitorii (știm că sunt mulți printre noi). Cartofii Ana  ce însoțesc carnea sunt o surpriză pe care vă invităm să o descoperiți direct în restaurant.

Banane prăjite cu sos de ciocolată și fructe de pădure. Unul dintre acele deserturi care nu mai are nevoie de prezentare, ci de multe porții extra. Multe.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>