Masa de prânz: 9 – 13 martie

Bun venit primăvară! Cel puțin așa sperăm, visând deja la ceapă verde, spanac proaspăt, salate, leurdă, ridichi și alte bunătăți ale anotimpului verde. Dar toate astea vor apărea curând. Până atunci, ne descurcăm cu ce avem și vă asigurăm săptămânal un meniu de prânz sănătos și delicios cu ingrediente cât mai atent selecționate și preparate pe măsură. Săptămâna aceasta vă recomandăm din nou două combinații posibile, apoi vă lăsăm papilele și imaginația să continue în restul zilelor:

Gustare + Preparat de bază

Supă cremă de roșii. Nu avem încă roșiile noastre de vară, dar cu siguranță o supă cremă de roșii poate fi delicioasă și nutritivă în orice anotimp. De ce să nu recunoaștem că e și plină de vitamine, de arome complementare și textura ei mătăsoasă o face o cremă ideală pentru un prânz delicios.

Chifteluțe de pește cu salată. Cu gândul la weekenduri pe malul apelor, săptămâna aceasta vă propunem o porție de chifteluțe de pește cu salată, o farfurie deosebită pe care nu o întâlnim în fiecare zi. Combinația de texturi și arome vă va convinge că peștele nu se pretează doar cuptorului și grătarului, ci e mult mai diversificabil (și delicios în orice combinație).

Preparat de bază + Desert

Rulou din piept de curcan cu șuncă, ciuperci și cartofi țărănești. Curcanul e pasărea noastră preferată când vine vorba de rulouri și combinații de texturi și gusturi interesante. Se împrietenește repede cu orice alt ingredient (în special ciupercile), iar șunca și cartofii țărănești sunt plus de aromă și nutrienți. Un fel principal pe măsură.

Budincă de afine cu cremă de ou. Un desert delicios ce nu are nevoie de prea multe descrieri. Afine, cremă de ou, totul într-o farfurie delicioasă. O bucurie dulce pentru fiecare final de prânz.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>