Masa de prânz: 16 – 20 februarie

Ușor, ușor ieșim din iarnă și ne pregătim de-o primăvară frumoasă. Așa ne-am dori să fie, căci primăvara vine cu multe ingrediente proaspete, delicioase și mai ales sănătoase. Până atunci, continuăm să învingem frigul rămas cu preparate delicioase, pline de căldură și vitamine. Ca de obicei, avem și în această săptămână un meniu de prânz din care puteți să vă construiți propria combinație de prânz, așa cum vă dictează poftele și papilele. Dacă totuși aveți nevoie de inspirație, vă recomandăm noi două îmbinări echilibrate de la care să porniți.

Gustare + Preparat de bază:

Supă cremă de linte. Aromată, cremoasă și delicioasă, dar și plină de vitamine și alți nutrienți necesari, supa cremă de linte e un început ideal pentru orice prânz. Încălzește și pune corpul în mișcare, în timp ce oferă o expriență culinară pe placul oricărui gurmand.

Piept de curcan cu sos de muștar și tarhon cu orez. Curcanul, după cum am tot vorbit aici, este una dintre cele mai potrivite păsări pentru o masă sănătoasă. Plin de savoare și aromă, îmbogățit de sosul de muștar și tarhon și completat perfect de o garnitură simplă, dar nutritivă așa cum este orezul, pieptul de curcan nu dezamăgește când vine vorba de un fel principal delicios.

Preparat de bază + Desert:

Pulpe de pui cu migdale și cartofi la cuptor. Un prânz complet, cu o combinație complexă și echilibrată de arome, puiul cu migdale și cartofi e exact ce avem nevoie pentru o masă alături de prieteni, familie sau colegi. Delicios, sățios și totuși ușor, acest preparat oferă o surpriză plăcută oricărui degustător.

Rulou cu căpșuni și fructul pasiunii. În așteptarea căldurii, un rulou cu gust de vară e finalul perfect pentru o masă de prânz. Delicios, fără a fi decadent, dar plin de arome fuctate, ruloul de desert vă așteaptă în fiecare zi din această săptămână.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>