Taste of LOVE @ BRICKS

 

Iată-ne din nou în săptămâna ce pregătește și prevestește dragostea peste și de peste tot. Valentin, sfântul îndrăgostiților și al norocoșilor ce au cu cine să împartă un pahar, un desert sau de ce nu o întreagă cină pe 14 februarie, vine anual cu un ritual prestabilit. Se ia un cuplu, mai vechi sau mai nou, se alege un restaurant de calitate și se iese în oraș. Nu credem noi într-o zi a dragostei, dar suntem convinși că o cină specială, într-o atmosferă romantică face bine oricui, așa că profităm de aerul încărcat din 14 și vă invităm la BRICKS să sărbătorim și să menținem aprinsă scânteia ce ne pune zâmbetul pe buze atunci când avem alături persoana iubită.

Ca de obicei, noi am pregătit meniul special, cu băuturi, deserturi, dar și mâncare pe măsura zilei, atmosfera e plănuită, oaspeții sunteți dumneavoastră. Un pahar de șampanie, un strop de ciocolată, o discuție și câteva săruturi furate pe alocuri și avem o seară cu care să ne mândrim. Întregul meniu, dar și noutățile despre eveniment le găsiți pe pagina noastră de facebook. Recomandări nu facem aici, pentru că vă provocăm să alegeți singuri pentru persoana iubită.

Așadar, noi pregătim totul pentru o seară minunată, dumneavoastră trebuie doar să vă scoateți jumătatea și să-i oferiți o dovadă în plus că alături de ea viața e cu adevărat mai frumoasă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>